Menu fra Søndervangs køkken
Køkkenet på Søndervang har en klar mission om at have et køkken med 'åbne døre'.
Det vil sige, at vi så vidt muligt imødekommer beboernes ønsker. Vi har stor fokus på valgfrihed og hverdagens lyster, vi bestræber os på at være fleksible og ramme den enkeltes - såvel som fællesskabets ønsker.
Mad lavet helt fra bunden af rene råvarer og årstidens grønt
Vi arbejder med rene råvare, helst danske og laver alt fra bunden: Fonde, saucer, pålæg og årstidens syltede grøntsager. Personalets store erfaring fra andre køkkener, hjælper os med til at kunne se hvad sæsonen byder på.
Råvarerne anvender vi både på en moderne måde, men også med stor respekt for det vores mormor lærte os. I køkkenet går vi meget op i dyrevelfærd og et bedre klima, alle i køkkenet gør en stor indsats for at mindske madspild. Vi har miljøet i vores tanker, når vi planlægger menu og årlige arrangementer..
På Søndervang spises det varme måltid til middag
Middagen serveres både i spisestuen og i de enkelte afdelinger i plejehjemmet. Om aftenen er der kold mad. Som beboer bestemmer man selv hvor man vil indtage sit måltid. Det kan være i den store fælles spisestue, i spisestuen på team 2, 3 eller 4, eller det kan være i egen bolig.
Der holdes fælles kostmøder. Vi smiler til maden, for så smiler den tilbage. Hvis du allerede er beboer, eller hvis du ønsker at bo her hos os, så kom ind i køkkenet, vi giver en kop kaffe, og sammen med os kan du få din yndlingsret på menuen.
De kærligste hilsner
Hele køkkenet på Søndervang
Denne måneds menu
Onsdag den 22. januar 2025
Torsdag den 23. januar 2025
Fredag den 24. januar 2025
Lørdag den 25. januar 2025
Søndag den 26. januar 2025
|
Aktiviteter
Jacob Dregild er blevet bevilliget orlov. Det betyder, at der lige nu ikke er en samlende person som redaktør på Søndervangs beboerblad og aktivitetsplan.
Seneste nyt
I ønskes et godt og lykkebringende nytår.
2025 bliver året, hvor beboerbladet for første gang ikke udkommer.